Αγιασμός στα Σχολεία του Δήμου Θηβαίων

Επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με τον καθιερωμένο Αγιασμό στα σχολεία του Δήμου Θηβαίων

Σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 τελέσθη ο καθιερωμένος Αγιασμός στα σχολεία που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μαθητές όλων των βαθμίδων γέμισαν ξανά τα προαύλια των σχολικών μονάδων μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου παρέστη στον Αγιασμό του 1ου Δημοτικού, του 1ου Γυμνασίου και του του 5ου Γυμνασίου Θηβών. Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Θηβαίων παρέστησαν επίσης στις σχολικές μονάδες κάθε βαθμίδας τόσο στη Θήβα όσο και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Θηβαίων.

«Ως Δήμος Θηβαίων – να είστε βέβαιοι ότι για ακόμα μια χρονιά –  θα είμαστε στο πλευρό σας φροντίζοντας για τις ανάγκες σας και προσπαθώντας να επιλύσουμε έμπρακτα κάθε ζήτημα που πιθανό να ανακύψει», σχολίασε εμφατικά ο Δήμαρχος Θηβαίων ενώ απευθυνόμενος στους μαθητές και τις μαθήτριες δεν παρέλειψε να τους προτρέψει να ζήσουν την κάθε στιγμή της μαθητικής τους ζωής, να αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς μια μέρα θα αναπολούν τα μαθητικά χρόνια με μεγάλη νοσταλγία!

Ας ευχηθούμε λοιπόν, μια καλή, δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά στα νέα κύτταρα της κοινωνίας μας, τους μαθητές, με την προοπτική της προόδου, της γνωστικής και πνευματικής εξέλιξης ώστε να κατακτήσουν τα όνειρά τους και να διαμορφώσουν τις προσωπικότητές τους, όπως επίσης ευχόμαστε δύναμη στους στιβαρούς τους συμπαραστάστες, γονείς εκπαιδευτικούς.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο